Over Carrie

Hoihoi!

 Leuk dat je me bezoekt op het wereldwijde web! Mijn naam is Carrie, geboren in juni 1982 in Heerlen, Zuid-Limburg. Sinds 2005 woon ik samen met Ray en de beestenboel in Noord-Holland, wat erg gezellig is.
Ik ben verslaafd aan cola-light en sigaretten en dingen die ik leuk vind zijn doe-het-zelven, met de honden (en katten) wandelen of spelen, foto’s maken, lezen en ik spendeer ook redelijk veel tijd achter de pc.
Ik heb een hekel aan narrow-minded people, olijven en het koud hebben.
Mijn favoriete tv-series zijn House, Lost, Gilmore Girls, M.A.S.H, Sex & The City, Charmed, Desperate Housewives, Will & Grace, Hell’s Kitchen, Band of Brothers, Friends en De Lama’s.
Oja, de bekabeling in mijn hoofd is niet helemaal goed, waardoor ik regelmatig last heb van depressies en andere onzin. Hierdoor ben ik in 2004 volledig afgekeurd en daarom ben ik in het dagelijks leven gek, huisvrouw en dierenverzorgster.

Nou, dat was het wel zo’n beetje, ik hoop dat je het leuk vindt om mijn hersenspinsels te lezen. Laat ook eens een reactie achter, of stuur een email, want het is altijd leuk om feedback te krijgen!

 Groetjes, Carrie

Eén reactie

28 02 2010
Annemarie van Harn

Hoi Carrie,

Leuk om je berichten te lezen. Je gaat het in ieder geval niet uit de weg om je kwetsbaar op te stellen.
Daar is moed voor nodig, volgens mij.

Groet Annemarie van Harn

Plaats een reactie